Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g carne tocata;
  • 1 kg rasol de porc feliat;
  • 1 morcov ras;
  • 1 ceapa uscata;
  • 1 ardei gras;
  • jumatate de cutie de rosii (taiate cuburi);
  • 1 lingura de orez;
  • 1 lingura Delikat legume;
  • 3 lingurite Delikat Bors Magic;
  • 1 ou;
  • Patrunjel si leustean.

Mod de preparare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa.

Se adauga o lingurita de sare si se spumeaza foarte bine.

Dupa aceea, se adauga o ceapa taiata marunt, morcovul ras, ardeiul gras, rosiile la cutie.

Se adauga 1 lingura de orez spalat bine si o lingura de Delikat legume.

Cand este aproape gata, se prepara perisoarele. Se pune intr-un vas carnea tocata, o lingurita cu sare si un ou si se amesteca bine. Intr-un castronel punem apa, ca sa ne umezim tot timpul mainile si formam perisoarele.

Adaugam perisoarele in ciorba, vom stii ca sunt fierte cand se ridica la suprafata. Se spumeaza din nou, se adauga 3 lingurite de Delikat Bors Magic, se mai lasa 2 minute si se ia focul. Se adauga leustean si patrunjel.

Se serveste cu mamaliga calda si ardei iute.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise