Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Perisoare: 1kg carne de porc, 2 felii de piine, 3 linguri orez, 2 cepe, 2 oua, sare si piper
  • Ciorba: 2oase cu cartilagii (VITA), 1 morcov, 1 telina, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 lingura bulion (2 rosii coapte), leustean, 1l zeama de varza, sare si piper

Mod de preparare

Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In timp ce fierbe se tot scoate spuma de carne care se ridica la fiert.

Dupa 30 min scoatem oasele iar in supa ramasa punem zarzavatul care se taie cubulete.

Se fierb pe jumatate, intre timp se fac perisoarele. Se amesteca toate ingrendientele de mai sus adica carnea tocata,piinea inmuiata,orezul, ceapa, sarea, piperul si ouale, dupa care se fac perisoarele, care se pun la fiert cind legumele sunt pe jumatate fierte. Se lasa pe foc pina se fierb bine perisoarele, la care se adauga zeama de varza si se mai lasa un clocot. Se stinge focul si se pune marar proaspat taiat. Optional se poate servi cu multa smintina.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise