Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. carne
  • 2 buc. oua
  • o felie franzela
  • 3 buc. ceapa
  • 3 legaturi verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. telina mica
  • 1 1/2 litru apa
  • 1 litru zeama de varza acra
  • o legatura leustean

Mod de preparare

Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela inmuiat si stors, oua, verdeata, sare si piper. Se uda mina in apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu apa. Cind sint gata fierte se adauga zeama de varza. Se lasa sa dea un clocot si se pun perisoarele sa fiarba incet. Aproape de sfirsit se adauga verdeata si leusteanul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise