Ciorba de pește

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cozi si capete de peste(am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • telina(am folosit congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei.Cand incep sa se inmoaie turnam cca1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si sare dupa gust.Adaugam rosiile pentru ciorba. Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca.Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise