Ciorba de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi
  • ceapa
  • telina
  • 2 kg peste
  • jumate litru zeama de varza
  • otet
  • ardei iute
  • smintina
  • galbenus ou
  • cartofi
  • patrunjel
  • leustean
  • piper
  • sare
  • frunze dafin

Mod de preparare

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,

se adauga cartofii taiatii cubulete.

Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si verdeata.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise