Ciorba de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi
  • ceapa
  • telina
  • 2 kg peste
  • jumate litru zeama de varza
  • otet
  • ardei iute
  • smintina
  • galbenus ou
  • cartofi
  • patrunjel
  • leustean
  • piper
  • sare
  • frunze dafin

Mod de preparare

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,

se adauga cartofii taiatii cubulete.

Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si verdeata.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise