Ciorba de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 3 felii telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • 500 ml bors sau zeama de varza
  • leustean
  • sare.

Mod de preparare

Zarzavaturile se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie cuburi mari.

Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele,incepand cu zarzavaturile,apoi ardeii,ceapa iar la urma rosiile.Se sting cu 1 l apa fierbinte si se mai lasa 10 minute la fiert.

Se curata,se spala si se portioneaza pestele si se adauga cand sunt fierte legumele,se mai fierbe 10 minute (nu mai mult pentru ca se faramiteaza) si se adauga borsul sau zeama de varza fiarta in prealabil,se mai da un clocot si se presara leustean tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise