Ciorba de porc cu tarhon

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de porc
  • zarzavat ( 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 partunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 gogosari
  • 2 cartofi)
  • orez
  • verdeata ( patrunjel
  • telina
  • tarhon )
  • 2 galbenusuri de ou
  • o cutie de smantana
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim focul. Dregem ciorba cu smantana amestecata cu galbenusul de ou si presaram deasupra verdeata. Putem acri ciorba cu otet sau lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise