Ciorba de porc cu tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc afumata
  • tarhon proaspat
  • ceapa verde
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus de ou
  • otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa;

Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet;

Separat, se bate galbenusul cu smantana si se adauga inainte de a lua ciorba de pe foc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise