CIORBA DE POTROACE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aripile, spinarea de la pui
  • 1 buc. morcov,
  • 1/2 buc. radacina de patrunjel,
  • 1/2 buc. telina mai mica
  • 2 linguri orez,sau fidea
  • 1 l bors,
  • leustean,
  • ou
  • sare,

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 15 -20 minute. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul spalat, curatat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cand carnea este aproape fiarta, se pune borsul. Cand clocoteste ciorba, se adauga orezul sau fideaua, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc se potriveste cat de acra sa fie , iar cand clocoteste se adauga oul batut, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise