CIORBA DE POTROACE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripile, gatul,labele si pipota de la gasca,
  • zarzavat de supa(morcov, patrunjel,telina, ceapa),
  • 2-3 linguri orez,
  • zeama de varza,
  • verdeata tocata;

Mod de preparare

1. Se pun la fiert aripile, gatul, labele si pipota de la gasca. Se adauga zarzavatul de supa, apoi orezul si sare dupa gust. Cand carnea si zarzavaturile sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza, care a fost fiarta separat.

2. Se pune verdeata tocata si se lasa sa dea un clocot.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise