Ciorba de praz

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • o bucata mai mica de praz
  • bors
  • bulion
  • frunze de leustean
  • sare.

Mod de preparare

Se rade morcovul,telina si pastarnacul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au fiert se pune prazul taiat marunt.Dupa ce a fiert si prazul, se pune bors dupa gust, bulion si leusteanul tocat marunt.

Optional se poate adauga o mana de orez si putin ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise