Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 1-2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 4-5 cartofi
  • sare
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate un cubulet de concentrat de legume si mai folosesc pasta de ardei pusa la borcan cu sare si atunci nu mai adaug decat daca mai este nevoie sare ).Se curata cartofii,se taie cubulete,se adauga in ciorba cand este aproape fiert zarzavatul cu carnea.Se mai lasa sa fiarba cartofii,se adauga pasta de tomate se mai dau 2-3 clocote (eu pun si doua cubulete smantana si patrunjel de la Knorr si o mai las pe foc pana se dizolva).Se adauga patrunjelul verde tocat.Dupa preferinte se poate drege cu galbenus de ou si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise