Ciorba de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe)
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 100 g fasole verde
  • 100 g fidea
  • 1 cutie de rosii taiate (450g)
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 l bors
  • sare, piper, leustean

Mod de preparare

Se spala puiul si se taie in 6-8 bucati apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate cubulete sau rondele.

Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si fideaua sau se urmeaza instructiunile de pe pachet.

Se pun rosiile si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Se serveste calda cu ardei iuti murati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise