Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui potrivit,
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 3-4 rosii
  • 1 l bors
  • sare, leustean, vegeta

Mod de preparare

Se pune puiul la fiert. Cand a fiert bine pina se desprinde carnea de os, se scoate. Apoi se adauga zarzavatul, taiat cubulete: intai ceapa apoi morcovul, albitura, cartofii.Se lasa ciorba de pui inca 20 minute, se pune borsul si rosiile. Daca nu avem bors putem pune mai multe rosii, acrind ciorba de pui cu sucul de rosii. Se gusta de sare si se poate pune 1/2 lingura de vegeta.

Se pune carnea si se mai fierbe ciorba de pui 5 - 10 minute, se stinge focul si se presara leustean tocat, apoi se acopera oala. Se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise