Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripi de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardel gras
  • 2 morcovi
  • telina
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • taitei(de casa sau cumparati)
  • sare
  • piper
  • bors de putina sau bors magic
  • suc de rosii

Mod de preparare

Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou si se pun la fiert intr o oala cu apa rece.

Intre timp se pregateste zarzavatul:ceapa se curata si se taie marunt,morcovul se curata si se da prin razatoarea mare,ardelul se curata si se taie cubulete iar telina se spala si se toaca marunt.La jumatatea firberii aripilor de pui se adauga zarzavatul si se contina fierberea.

Cu 10 minute inainte sa fie fierte aripile si zarzavatul se adauga sucul de rosii si taiteii.

Cand sunt fierti taiteii se acreste cu bors magic sau cu bors de putina dupa dorinta,mai acru sau mai dulce.

Se sareaza,se pipereaza se ia de pa foc si se adauga mararul,patrunjelul si leusteanul tocat marunt.

Se serveste cu smantana si ardel iute.Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise