ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1/2 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 patrunjel
  • 1 bors Magic
  • 4 linguri bulion
  • 1 ou

Mod de preparare

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si

aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.

Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.

Cand acestea sunt fierte (cam 30 min) adaugam bulionul,si un plic bors magic,sare dupa gust.Lasam sa fiarba 5 min si oprim focul.

Adaugam un ou batut si amestecam bine ciorba .Presaram patrunjelul tocat.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise