CIORBA DE PUI A LA GREC

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6-8 pulpe de pui
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - o telina
  • - patrunjel
  • - delicat
  • - sare
  • - 2 oua
  • - 2 lamai
  • - 100 grame orez

Mod de preparare

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata marunt.

2.Dupa un sfert de ora se adauga si celelalte legume, tocate marunt care in prealabil au fost inabusite.

3.Cand ciorba este aproape gata se adauga sare,delicat dupa gust si se acreste cu zeama de lamaie dupa gust.

4.Se mai da intr-un clocot, dam focul mic si adaugam 2 oua batute treptat pentru a obtine

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise