CIORBA DE PUI A LA GREC

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6-8 pulpe de pui
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - o telina
  • - patrunjel
  • - delicat
  • - sare
  • - 2 oua
  • - 2 lamai
  • - 100 grame orez

Mod de preparare

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata marunt.

2.Dupa un sfert de ora se adauga si celelalte legume, tocate marunt care in prealabil au fost inabusite.

3.Cand ciorba este aproape gata se adauga sare,delicat dupa gust si se acreste cu zeama de lamaie dupa gust.

4.Se mai da intr-un clocot, dam focul mic si adaugam 2 oua batute treptat pentru a obtine

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise