Ciorba de pui a la grec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa miljocie
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • o jumate de telina
  • marar
  • patrunjel
  • o jumate de lamaie
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de orez
  • 2 lingurite de Delicat sau un cub de gaina
  • o lingura de Bors Magic

Mod de preparare

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de pui si le lasi sa fiarba.

Cand sunt toate fierte,adaugi cele 3 linguri de orez si mai lasi sa fiarba apoi bati galbenusurile cu smatana mararul,iei 2 polonice de supa calda si adaugi peste smantana,apoi pui totul in ciorba, dar cu grija sa nu se taie.Oala trebuie sa fie pe marginea plitei pt a nu da in clocot tare, apoi se mai da ciorba inca la 1-2 clocote, la foc mic.Se adauga bors,delicat si piper dupa gust.La sfarsit se pune patrunjel.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise