Ciorba de pui cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de piept de pui de circa o jumatate de kg
  • 1 punga de legume pentru ciorba traditionala de 450 g
  • 200 g de smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 150-200 g de orez
  • sare , 2 cuburi de Maggi cu aroma de pui

Mod de preparare

Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume.

Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se gateste la foc mediu) se adauga si orezul spalat inainte, se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se amesteca 2 galbenuse cu smantana- care se adauga treptat pentru a se omogeniza , mai apoi se adauga si laptele tot treptat ca sa nu se faca cocoloase .

Se toarna amestecul in ciorba putin cate putin amestecand continuu ca sa nu se branzeasca. Se mai lasa sa fiarba 2 minute(pana da un clocot) dupa care se ia de pe foc.

Se adauga sare dupa gust si vegeta sau 2 cuburi de la Maggi cu aroma de gaina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise