Ciorba de pui cu legume

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 copanele
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe medii
  • 100 g mazare
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 cub Knorr legume
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii. Adaugam cubuletul de Knorr. Amestecam, iar dupa aproximativ 10 minute punem si cele 3 linguri de pasta de tomate. Eu am pus o cana de paste in forma de figurine. Puteti sa puneti ce fel de paste vreti. Am mai lasat 6 minute si am luat oala de pe foc. Gustati, si daca mai este nevoie adaugati sare dupa gust. La sfarsit am adaugat si fasiile de carne de pui. Am tocat patrunjelul marunt si l-am presarat deasupra. Punem capacul si lasam oala acoperita 10 minute. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise