Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 litri apa
  • 2 pulpe pui ( sau orice alta carnita de pui)
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • rosii in bulion
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel verde
  • fidea
  • sare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de rosii. Cand totul este fiert, se adauga fideaua, se potriveste de sare , iar dupa ce fideaua a fiert, se opreste focul.

Se zbate oul cu furculita si se adauga in ciorbita, se pune si patrunjelul tocat fin si se acopra cu capacul. Se serveste cu ardei murat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise