Ciorba de pui tanar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa taiata
  • 1 pui
  • 2-3 linguri orez
  • sare
  • bors
  • cozi de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 1-2 rosii
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Intr-o oala de 3 litri de apa se pune la fiert morcov, radacina de patrunjel si ceapa taiate marunt. Cand incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota si ficatul si orezul ales si spalat. Se pune sare. Se spumeste, se adauga borsul fiert deoparte si strecurat, cozi de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile, taiate bucati si fara seminte.

Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise