ciorba de purcel cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,300 pulpa porc
  • 3-4 rosi
  • 1 puisor de dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof 1 bucatica de telina
  • 1 patrunjel(radacina
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura cu ulei
  • 4-5 fire de leustean
  • 20 fire de spaghetti din orez
  • 1 lamaie
  • 2 l apa
  • sare

Mod de preparare

carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat

dovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina cubulete mici + morcovul si patrunjelul rondele + ardei gras taiat marunt se inabuse in 1 lingura de ulei pt. 2-3 min apoi se fierb si acestea 20-30 min cu carnea, se adauga si spaghettile care au fiert separat pt 8-10 min .rosile se pun in blender si se fac suc, sucul se adauga la ciorba se mai lasa la foc 10 minute, un clocot

zeama de lamaie, sarea si leusteanul se pun la final

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise