Ciorba de purcel (economica)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne porc
  • 1 pg legume congelate
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 buc cartofi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 l zeama de varza
  • sare, ulei, condimente, patrunjel si leustean

Mod de preparare

Am calit ceapa tocata marunt, am adaugat apa si carnita. Am lasat sa fiarba si am adunat spuma. Apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si amestecul congelat de legume. Dupa ce au fiert am adaugat zeama de varza murata, condimentele, dupa gust, si in final am pus oul batut cu smantana. La final am adaugat patrunjelul si leusteanul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise