Ciorba de salata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3-4 capatini de salata
  • -200-300 slanina afumata
  • -5-6 oua
  • -smantana
  • -1 capatana de usturoi
  • -marar,sare,otet

Mod de preparare

Se fierbe salata in cca.3-4 litri de apa cca1/2 de ora cu sare,separat se pune intr-o tigaie slanina la prajit,taiata in cubulete potivite,dupa ce se prajeste bine se peste ouale bine batute ca pentru omleta si se lasa sa se prjeasca bine pe ambele parti,dupa care ,daca salata este fiarta se marunteste omleta cu slanina in bucati nu prea mici si se rastoarna peste salata.

Se face o dresatura cu lapte si galbenus de ou,dupa ce ciorba a fost acrita cu otet.La urma se presara mararul.

Se poate servi cu mamaliguta cu brinza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise