CIORBA DE SALATA VERDE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate cu miezul tare
  • 6 fire ceapa verde
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • o legatura leustean
  • 4 oua
  • otet
  • sare
  • 1 1/2l apa

Mod de preparare

Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca taiteii, se pune in castron, se toarna ciorba si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise