CIORBA DE SALATA VERDE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg salata verde
  • 1 l bors
  • 1 morcov
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras sau capia
  • rosii dupa gust
  • o ceapa eventual si ceapa verde
  • cateva feliute telina
  • leustean verde
  • 2-3 catei de usturoi eventual usturoi verde
  • sare,piper
  • Daca nu este post puteti folosi 100 ml iaurt sau smantana,un galbenus

Mod de preparare

Salata se curata,iar frunzele se spala foarte bine si se toaca mai mare.

Ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul se inabusa,apoi se adauga apa fiarta pentru a fierbe bine zarzavaturile.Cand sunt aproape fierte se adauga salata.Cand salata este aproape fiarta adaugati rosiile tocate marunt sau putin suc de rosii,usturoiul,borsul clocotit separat si potriviti de sare, condimente si mai lasati sa dea cateva clocote.Adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.

Daca nu este post dregeti la sfarsit cu iaurtul,smantana,oul si verdeata la sfarsit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise