CIORBA DE SALATA VERDE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg salata verde
  • 1 l bors
  • 1 morcov
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras sau capia
  • rosii dupa gust
  • o ceapa eventual si ceapa verde
  • cateva feliute telina
  • leustean verde
  • 2-3 catei de usturoi eventual usturoi verde
  • sare,piper
  • Daca nu este post puteti folosi 100 ml iaurt sau smantana,un galbenus

Mod de preparare

Salata se curata,iar frunzele se spala foarte bine si se toaca mai mare.

Ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul se inabusa,apoi se adauga apa fiarta pentru a fierbe bine zarzavaturile.Cand sunt aproape fierte se adauga salata.Cand salata este aproape fiarta adaugati rosiile tocate marunt sau putin suc de rosii,usturoiul,borsul clocotit separat si potriviti de sare, condimente si mai lasati sa dea cateva clocote.Adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.

Daca nu este post dregeti la sfarsit cu iaurtul,smantana,oul si verdeata la sfarsit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise