Ciorba de salata verde-reteta bunicii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *5-6 salate verzi potrivite
  • *200 ml lapte batut
  • *100 g carnat afumat
  • *1 ceapa mare
  • *1 lingurita boia
  • *2 linguri ulei
  • *4 oua,un morcov,
  • *verdeata:marar,leustean,patrunjel;sare

Mod de preparare

Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt

Se rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;

Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie cubulete

Se pune omleta peste ciorba se mai fierbe un sfert de ora timp in care se bate oul cu laptele(eu am folosit smantana)

Se drege ciorba ,se mai lasa putin pe foc ,timp in care tocam verdeata

Se ia de pe foc la primul semn de fierbere,se adauga,verdeata se potriveste de sare

La noi se serveste rece pe timpul verii dar este ft buna calda!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise