Ciorba de sfecla

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 pahar smintina
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 1 lingurita unt
  • taitei fierti sau piine prajita

Mod de preparare

Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina si smintina, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote.

Se serveste cu taitei fierti sau cu piine prajita

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise