Ciorba de spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • 2 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 2 buc. cartofi
  • 3 buc. rosii (sau 2 linguri de bulion)
  • 1 pahar de orez
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • o legatura de leustean
  • o cana de bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubulete. Toate acestea se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cind zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.

La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga usturoiul tocat marunt

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise