Ciorba de stevie si spanac

Ciorba de stevie si spanac, reteta simpla si usoara.

Portii
6
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g spanac proaspat sau 250 g congelat
  • 3 legaturi de stevie
  • 4 cepe verzi sau 2 uscate
  • 5-6 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 morcov
  • 1 bucata de telina
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 ardei gras micut
  • 2 oua
  • 250 ml suc de rosii
  • bors, zeama de lamaie sau otet pentru acrit
  • 1 legatura de leustean
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Intai de toate spalam stevia si spanacul si le oparim in apa clocotita foarte putin pana se inmoaie.

Le lasam la scurs intr-o sita si apoi le tocam.

In oala in care vom prepara ciorba incalzim uleiul si calim ceapa, morcovul, telina, pastarnacul si ardeiul gras, toate taiate cubulete sau date pe razatoarea mare. Adaugam si un praf de sare pentru a nu se arde.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam stevia si spanacul si le calim si pe ele cateva minute.

Adaugam apa, sare dupa gust si fierbem pana cand legumele sunt gatite, in jur de 10 minute.

Adaugam sucul de rosii si borsul, zeama de lamaie sau otetul.

Batem ouale intr-un bol si le turnam in oala, amestecand delicat sa se formeze zdrente de ou.

Stingem focul si adaugam leusteanul tocat. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise