Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se calesc 2-3 minute in ulei incins, apoi se toarna 1 l de apa peste ele si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga 1 1/2 l apa clocotita, cartoful care a fost taiat cubulete si fiert separat, tarhonul taiat marunt si usturoiul tocat foarte marunt. Se pune borsul care a fost fiert separat. Se lasa sa fiarba la foc domol 5-6 minute. Oul se freaca cu smantana si otetul si se adauga cate putin in ciorba amestecandu-se mereu. Se pune hasmatuchi, sare si piper dupa gust.
Se serveste fierbinte cu un ardei iute.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise