Ciorba de urzici

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o plasa de urzici
  • o cana de orez
  • 2cepe medii
  • 1morcov
  • 1-2 oua
  • un borcans de smantana
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se culeg urzicile se spala bine, sub jet de apa in vreo 2-3 ape apoi se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert le tocam cu cutitul de lemn. Taiem ceapa si o rumenim putin apoi o punem si pe ia in oala unde am pus urzicile taiatem morcovul si le punem pe foc. Dupa ce au fiert bine la sfarsitul ciorbitei batem doua oua si le turnam in oala cu ciorba sare dupa gust adauga si smantana la sfarsit

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise