Ciorba de vacuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg Piept Vita
  • 2 buc Morcov
  • 1 buc Pastarnac
  • 1 buc Telina
  • 1 buc Ceapa
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 20 gr Paste
  • 1 buc Ou

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea, si cand este aproape fiarta se pune zarzavatul taiat buculete, ceapa si se mai lasa la fiert, cand este aproape gata se adauga fideaua, Maggi Secretul Gustului Intensavor si borsul, se mai da un clocot, se opreste ciroba se pune un ou batut si o legatura de leustean. Se poate servi si cu smantana. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise