Ciorba de vacuta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g pulpa de vita
  • 1 rasol de vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 cepa mare
  • 1/2 cutie rosii tocate cuburi
  • 500ml bors proaspat
  • delikat

Mod de preparare

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie mult sa fiarba. Dupa ce mi s-a dat verdictul ca nu-i mai trebuie mult sa fiarba (cam 1 ora jumate) am adaugat legumele si rosiile. Cand legumele s-au fiert cam trei sferturi am adaugat borsul. Am mai fiert 10 minute si a fost gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise