Ciorba de vacuta

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 ardel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • taitei de casa
  • 3 linguri suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • bors

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii se adauga ceapa curatata si tocata marunt,ardeii curatati si taiati cubulete mici si morcovul curatat si dat prin razatoarea mare.

Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.Daca aveti rosii proaspete,le puteti decoji,toca marunt si se trag in tigaie in putin ulei.Se adauga si taiteii si se continua fierberea.

La urma cand sunt toate fierte se acreste ciorba cu bors de putina sau bors magic,se sareaza,se pipereaza se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Se serveste cu smantana si cu ardel iute.

Pofta mare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise