Ciorba de vacuta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g de carne de vacuta
  • 1 - 2 cepe potrivite
  • telina radacina si frunze
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei
  • 2 - 3 rosii bine coapte sau suc de rosii
  • 1 cescuta de orez
  • sare
  • 2 - 3 linguri de ulei
  • 1 - 2 oua
  • 1 - 2 linguri de otet de mere

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ulei. Se acopera oala si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand este pe jumatate patrunsa carnea se adauga zarzavatul spalat si curatat, tocat marunt sau dat pe razatoare. Se continua fierberea cu capac la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte se pune orezul spalat, apoi, dupa cateva clocote se adauga si rosiile decojite si maruntite sau sucul de rosii si se potriveste de sare. La final, dupa ce toate sunt fierte se opreste focul, se bat ouale intr-un castronel cu otetul si se pune in ciorba. Se adauga frunzele de telina tocate marunt si se acopera oala pentru cateva minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise