Ciorba de vacuta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 radacina telina(cat un mar)
  • 1/4 buc varza
  • 1/4 l bulion
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel verde tocate marunt.

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucatele se pune la foc in 2 litri de apa cu sare si se aduna spuma la nevoie. Zarzavatul curatat, spalat, taiat marunt, varza tocata se aduaga in supa cand carnea e aproape fiarta, se continua fierberea. Cand totul este fiert se potriveste de sare, piper, se adauga bulionul, se mai fierbe 5 minute. Dupa ce stingem focul, adaugam verdeata tocata. Servim ciorbita cu smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise