Ciorba de vacuta

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 radacina telina(cat un mar)
  • 1/4 buc varza
  • 1/4 l bulion
  • 50 g smantana
  • sare
  • piper
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel verde tocate marunt.

Mod de preparare

Carnea de vita taiata bucatele se pune la foc in 2 litri de apa cu sare si se aduna spuma la nevoie. Zarzavatul curatat, spalat, taiat marunt, varza tocata se aduaga in supa cand carnea e aproape fiarta, se continua fierberea. Cand totul este fiert se potriveste de sare, piper, se adauga bulionul, se mai fierbe 5 minute. Dupa ce stingem focul, adaugam verdeata tocata. Servim ciorbita cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise