Ciorba de varza alba si fasole verde

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1varza alba mica
  • 500gr fasole verde lata(de preferat mai batrana-ca sa se desfaca la fiert-si sa iasa boabe crude)
  • 2
  • 5L lapte batut
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • piper boabe.

Mod de preparare

Varza se toaca marunt,se razuie morcovul,telina,se toaca ardeiul gras julien,ceapa se taie pestisor.Se pun legumele la calit in ulei(ceapa,ardei,morcov,telina).Laptele batut se pune pe foc si cand este fierbinte,se adauga peste legumele calite.Se lasa la fiert aprox.5 min dupa care se adauga varza si fasolea verde.Se fierbe pana cand ies boabele din pastai.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise