Ciorba de varza alba

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 300-500 g carne cu mult os de rata
  • porc sau vita
  • morcov
  • patrunjel si telina
  • o ceapa mijlocie
  • ovarza de cca 1/2kg
  • un ardei gras
  • cca 1/2 l suc de rosii sau o substanta acra
  • cimbru
  • marar si o mica frunza de telina
  • sare.

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in 2 l apa rece cu 1/2 lingurita de sare. Se fierb o ora. Zarzavatul, ras prin razatoare cu gauri mari, se caleste, 2 minute, cu ceapa taiata marunt in 2 linguri de untdelemn, apoi se adauga in supa. Dupa 30 minute, se pune varza (controlata bine sa nu aiba nisip pe frunze si spalata), taiata in felii subtiri, ardeiul, in felii si o ramura de cimbru. Cind toate sint bine fierte, ciorba se acreste cu suc de rosii,dupa gust, sau cu ce avem la indemina, potrivindu-se gustul cu sare. Se pune si marar sau patrunjel taiat marunt. Se serveste ca atare sau se drege. Se poate pregati la fel, fara carne, numai cu zarzavatul calit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise