Ciorba de varza cu afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o varza potrivita
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardel rosu
  • o legatura de marar
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • o lg de secretul gustului
  • o pulpa de pui afumata

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare.

Intr-o oala punem putin ulei unde adaugam ceapa, morcovul, si ardelul peste care punem putina boia si lasam sa se incalzeasca putin in ulei.Intre timp taiem varza in feli subtiri, care apoi o punem peste legume, adaugam apa firbinte care am fiert-o intr-o alta oala.Punem lg de secretul gudtului, putin piper si jumate din marar si lasam sa fiarba.

Cand e aproape gata ciorba adaugam pulpa de pui afumata taiata in bucati, restul de marar sare si piper dupa gust.Mai dam intr-un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde.

Se serveste cu smantana!

Pofta Buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise