ciorba de zarzavat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 telina si tijele ei
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 morcovi
  • 1 sfecla mica
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • leustean frunze
  • 1/2 litru bors
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 litri apa

Mod de preparare

Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.

Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se adauga verdeata taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise