CIORBA DE ZARZAVAT

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 conopida mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • 1 cana pt ceai cu fasole verde
  • 1/4 de varza mica
  • 1 cartof
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • optional smantana.

Mod de preparare

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida o desfacem buchetele, restul taiem cubulete)si il punem la fiert intro oala de 3-4 litri cu apa.Cand totul este fiert, stingem focul, adaugam patrunjelul tocat si uleiul. Se serveste cu smantana si ardei iute. Se poate consuma si in post, fara smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise