CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 g varza proaspata
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
  • 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
  • 200 g carne porc proaspata (optional)
  • 330 ml bulion (atata are sticla mea)
  • 6 rosioare congelate (optional)
  • patrunjel verde
  • sare
  • smantana (optional)

Mod de preparare

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise