Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. pastirnac
  • 2 buc. ardei grasi
  • 2 buc. rosii
  • 2 buc. cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1/2 varza
  • verdeata
  • 1 l apa
  • o ceasca zeama de varza
  • o lingura de unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 2 oua
  • o ceasca smintina

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ulei si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.

Inainte de a se servi se drege cu ou si smintina

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise