Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare , piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov

Mod de preparare

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.

Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.

Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.

Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.

Se taie omletele bucatele.

Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.

Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.

Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise