Ciorba din peste Hec

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mici
  • un peste Hec
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 frunza de dafin
  • verdeata:marar si patrunjel
  • un pic de ciapa verde uscata

Mod de preparare

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper il frecacati cu usturoi si presuram ciapa verde uscata.

Puneti cratita cu apa la fiert si intre timp curatiti cartofii si le taieti in cuburi de dimensiuni mici. Cind apa va fierbe puneti cartofii, frunza de dafin, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba timp de 10min. apoi adaugati pestele Hec si mai lasati sa fiarba inca timp de 15-20min. Scoateti frunza de dafin si adaugati in ciorba verdeata si lasati inca 5min.

Pofta buna!!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise