Ciorba din teci galbene de fasole

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g teci de fasole
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1lingura de ulei
  • sare
  • iaurt(smintina)
  • 1 ardei iute
  • cimbru

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.

Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei iute ,iaurt sau smintina (dupa preferinta).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise