Ciorba fasole boabe cu kaizer

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g fasole alba boabe
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1\\4 telina
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 300g kaizer
  • 1 leg patrunjul verde
  • cateva fire de leustean

Mod de preparare

Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi,si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape.In ultima apa adaugi si sare,Cureti legumele le toci si le adaugi peste fasole.Le lasi sa fiarba si adaugi rosiile(din bulion)si jumatate din leg de patrunjel+leustean.Dai focul mic si te ocupi de afumatura(kaizer)pe care i-l tai bucati si il calesti putin in ulei apoi adaugi 1 ceapa tocata marunt o mai lasi pana devine ceapa sticloasa si adaugi bulionul dai focul mic si mai lasi 5 min sa se caleasca apoi le rastorni in ciorba si lasi sa de-a intr-un clocot.Potrivesti gustul de sare si poti acri cu otet ,bors sau o lasi asa.Dupa ce ai oprit focul toci verdeata marunt si o presari deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise