Ciorba greceasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g tacamuri de pui
  • 100g morcov
  • 100g pastarnac
  • 100g telina
  • 100g ceapa
  • 30g orez
  • 1 lamaie
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 20g sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in bucati, se pune cam in 3 litri de apa cu sare si se lasa pe foc avand grija la spumare. Se adauga ceapa si zarzavatul taiate in sferturi si se lasa sa fiarba la foc mic acoperite pana cand se inmoaie toate produsele. Legumele cu orezul se amesteca bine, sa nu se lipeasca de fundul oalei, si se fierbe timp de 20 min. In supa se adauga canea (fara zarzavaturi). Se ia apoi de pe foc, se potriveste gustul cu lamaie si se drege cu galbenus si smantana. La sfarsit se pune patrunjel tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise